Hvis du går!

Rubriken är låten jag verkligen fastnat för :O Den heter ''Hvis du går'' med PULS, dansk låt och hur jäla bra som helst enligt mig faktiskt. Sitter och nördar den i snäckorna verkligen hela tiden hehe :D. Idag hade jag stöd i skolan angående Matte provet som jag missade för några veckor sedan. Så nu är jag igång på det och ska göra klart det så jag inte har några rester. Känns mycket bra! Just nu är jag med Markus och snart så kommer Joakim hit så ska vi ta det lugnt, prata om allt möjligt osv. Sedan blir det gymet och kanske hinner vi sitta ute lite i solen? Sägs att den tar bäst på våren, så man kanske ska passa på? ;) haha! Puss på er kära läsare, peace!

Old me! Verkligen jätte gammal bild :O
Jag och sötnosen Davide ;)

Tomorrowland!

Hej där! Kom precis hem efter dagens träningspass, gick väldigt bra faktiskt :D Jag har pratat med mina kära vänner Davide, Jocke och Fady angående Tomorrowland och det bokas nu på onsdag allt ihopa. Så sjuuukt säger jag bara. Tror det kommer vara den roligaste upplevelsen hittils i mitt liv, kan inte vänta längre haha :D
Är det några andra som ska dit? Träffa snygga norskor osv? ;) hehe skämt å sido... Nej men är väldigt glad över det. Sen att jag precis fick reda på att pappa beställt min jacka som jag verkligen velat ha är ju en så änu bättre känsla säger jag bara! :) Ska hoppa in i duschen sedan köra en match emot syrras killle på FIFA. Uppdaterar mer senare angående lite grejjer osv, så stay tuned boys and girls ;) kisses.
På ett ungefär såhär kommere väl att se ut, avis kanske? ;) haha!

Taggish! :D

TjenaTjena! Kom precis hem med Markus och sitter och spelar lite FIFA(självklart vinner jag) hehe ;) Om en timme är jag påväg till gymmet där jag ska köra bröst och mage för att få lite snygga mushler där med! Skämt å sido..
Finns inte så mycket mer att säga om det, har inte hunnit förbi banken än så får se till att göra det imorgon då jag slutar väldigt tidigt, woho! :D Käkade en snabb kebabrulle med Adam och Markus också, mums :) puss!

School time ;)

Tja där! Sitter i skolan med Matte och Amanda, försöker komma på vad stereotyper och så är. Det går väl helt okej tycker det flyter på riktigt bra faktiskt :) Slutar snart och då bär det av till stan där jag ska köpa mig en typ av baseball jacka och sedan kolla med banken vad som hänt med mina pengar :O Så det är väl vad som skall göras. Senare ikväll vid sju är det gym som gäller och måste kötta brösten förjävligt idag alltså! Vi höres senare när jag kommer hem. Ska bli skönt att dra ner på stan och shoppa lite ;) puss.


FÖRSOVIT MIG!!!

Hej där! Min mobil ville inte plinga så en kompis ringde och väckte mig, cred till dig baby :D börjar 09:50 men kommer till skolan 1timme sent ;( fuck! Får inte ha mer frånvaro... Jaja jag skriver när jag kommer hem igen, så ska jag uppdatera oftare, bra va? :D hehe, höres senare. Beautiful weather ;)

Godkväll!

Hejsan! Väldigt Vädligt dåligt bloggande från min sida denna helg, och jag ber såå mycket om ursäkt för det. Jag lovar att förbättra mig! Ska se till att göra fler videoinlägg då det verkade vara lite populärt ;) Väldigt mycket hat grejjer har jag fått emot mig, men det är ju bara roligt :D Kul att se och veta vad ni tycker och tänker om mig osv haha :D. Nu ikväll har min baba varit här och med det kom han med t.ex nya röda converse till mig! :D Han kom som sagt hem ifrån 1,5 vecka jobb i USA så är glad att han är hemma nu igen.
Fredag: I fredags så åkte jag, Pontus, Joakim och Davide till värmdö där vi skulle på fest? Och fest kan jag ju säga att det verkligen inte blev haha. Vi åkte tåg osv i 2 timmar dit för att sedan kom hon som bor där's mamma som skickade ut oss. Så då blev det att vi och sedan två tjejer( Marilyn och love ) åkte två timmar tillbaka till Södertälje. Jag smög hem och fixade lite saker hämtade nycklar sedan stod taxin utanför och väntade. Jag Davide, Marilyn och Lova åkte sedan hem till min baba i Järna där vi mös med film, godis och tända ljus haha :) myysigt värre!
Sedan idag har jag bara varit på stan med några och fikat/käkat och så, väldigt trevligt! Hoppas det inte gör allt för mycket att jag varit dålig på blogga i helgen. Ser att bra många tittare har försvunnit men hoppas samt att ni kommer tillbaka :) För vem vill missa vad jag ska boka på onsdag liksom? ;) Puss & kram! / er Alex.
Påväg till festen på tåget, körde chill outfit ;)
Vi hann ta 3 shots sedan vare avgång emot bussen :)
Tåget påväg tillbaka, hahaha! :D


Hjälp mig!!!!!

Hej där! Har beslutångest över vad jag ska köpa för vårjacka? Har hittat två stycken som är väldigt olika varandra tycker jag samt olika färger, stor prisskillnad från den ena till den andra också. Så jag vet inte hur jag ska göra. Eller vet ni några snyggare? Aja här kommer två bilder på dom, säg gärna vad ni tycker! please :D puss!!
Jacka från Barbour Pris: 3790:-
Jacka från Morris! Pris: 1990:-

Godmorgon bloggen!

Har precis kommit hem ifrån en natt hemma hos Davide där vi mös bara vi två då vi inte orkade med våra planer för kvällen. Det kan jag lova var hur mysigt som helst! Kollade på en film som heter Sex Drive, haha helt ärligt har ni inte sätt den så är det ett måste!!! :D Vaknade runt 12, och drog sedan hem då jag bor 5 minuter ifrån Davide. Vi hade tänkt att åka till Stockholm idag, men tror inte att det blir så. Min pappa kom hem ifrån USA igår och han har shoppat saker till mig tydligen och så. Så ska väl se till att träffa honom nu innan skolans sista vecka innan lovet börjar igen! Hörde ni, LOV snart :D woho!!!!!

Omw to schoool!

Hej där! Sitter på bussen nu påväg till skolan för att ha möte med rektorn angående förra fredagen då jag bråkade med min idiot till idrottslärare.. Får väl se vad som sägs där. Min rektor är iallafall riktigt snäll och go. Ser väldigt bra ut gör hon också för den delen, haha :D Så håll tummarna för mig nu.
Ska börja med dagens outfit lite då och då, och kvällens fest outfits. kommer bli spännande, right? ;)
Såhär ser jag ut idag...
Jacka ifrån Nelly.com, tröjja från MQ, byxor ifrån stayhard.se och sedan glajjerna ifrån H&M ;)

Sommarkänslan!! :D

Godmorgon bloggen! :D Idag är jag på superduper bra humör jag ni veta! Varför vet jag faktiskt inte, vaknade upp till gullgull sms (a) Sedan har det bara rullat på hur bra som helst, vädret är kanon. Har lagat min egna frukost ;) Den ni! haha. Har som sagt fortfarande inga planer på vad som händer idag/imorgon, kanske någon/några utav er läsare som har någon ide? Till mig och mina vänner, eller kanske vill bjuda över oss? how fun! ;)
Börjar 12:15 och slutar 16:55.. Seg dag, men det är värt det! Efter det blir det ner på stan här i Södertälje för att hämta ut ett ytterligare paket, vad kan det vara må man tro? :) Det får ni se i ett litet senare inlägg, guess!
Ta av er mössan, vinterjackan, vinterskorna och dylikt. Det är fasiken Vår! Komigen visa sommarkänsla nu :D

Dålig stil!!!!

Hej där! Hel seriöst nu... Jag blir så jääävla förbannad på folk som inte kan hålla sig till EN person. Helt ärligt, hur svårt kan det vara på en skala 1-10??? Om det nu är så att man älskar någon eller rättare sagt går in i ett så kallat förhållande, vad är då meningen med att göra någonting med någon annan? Och dessutom en mycket fulare person och allting? Förstår mig inte på folk helt seriöst. Självklart händer det att man är otrogen osvosv, men inte såhär. Att man älskar varandra hur mycket som helst och allt är bra, sen bara helts plötsligt ligger man med en annan? Skäms du inte, skäms ni inte? Tycker det är förjävla patetiskt helt seriöst. Och om du läser detta och känner dig träffad att din kille/tjej varit otrogen, helt seriöst nu.. Finns det någonting att förlåta? Han/hon valde att göra det av ett syfte, inte nå jäla bortförklaring som '' jag var vill '' eller '' det bara hände '' eller något liknande det är ju bara patetiskt. Riktiga jävla losers enligt min sida. Väx upp förfan helt ärligt! BLIR TOKIG.... Godnatt fina läsare :)

Godkväll :)

Precis kommit hem ifrån gymmet med Davide, körde hårt på armarna och brösten idag så det känns och känns väldigt bra tycker jag! Jag ska snart hoppa in i duschen efter mammsen och min systers kille har målat klart i badrummet så det ska bli väldigt skönt. Stå där och svalka av sig ett bra tag känns som en kanon ide! :D
Vad händer imorgon då?? Jag har faktiskt ingen aning :( Vi har helt ärligt inte en ändaste plan hittils men tror vi hittar på någonting iallafall kanske gör .... hos mig eller så! Får väl se :) Annars blir det väl att ta det lugnt eller någonting, men så vill jag inte tänka just nu! Utan nu vill jag mer eller mindre tänka på att det kommer bli en kanon helg. Har längtat efter den även fast jag bara gått i skolan 6timmar denna veckan, så är jag ändå helt slut.
Dålig bild men tycker den är så söt på Marilyn :D

Skolan

Hej där! Sitter i skolan och har precis haft vårat rörliga prov då vi dansade sjöng och spelade gitarr, roligt! :D
Sedan så skulle vi göra utvärdering och så för att det var sista lektionen och slutbetyget för den kursen blir satt nu. Så jag presterade väldigt bra tycker jag och gjorde som man skulle! Sedan så skulle vi göra någon typ av plange(stavning)? Och där skrev vi namn och massa sådana saker, självklart skrev jag till mitt blogg namn då jag tycker det var ganska nödvändigt haha ;) Tycker inte ni det? :D
Bilder från skolan, sjukt roligt :D

Jag och coolingen Adam ;)

Våran coola plantage! :D

Sedan en snygg bild på mig och Johanna! Puss & Kram! :)

SchoooolTimes!

Tjena! Sitter just nu på bussen påväg till skolan, idag har vi ett "rörligt" prov av något slag, där vi ska uppträda och lära ut kan man säga. Hel knasigt om ni frågar mig haha :D Efter skolan kl 15.30 så blir det till stan i tälje för att köpa mina älskade armband och hämta ut paket ifrån Stayhard.se ;) överlycklig.
Efter det får vi väl antagligen se vad som händer bitches! Men njut av solen. Datanördar speciellt! Skärp er, finns så mycket tjejer och aktiviteter nu i detta vädret så fimpa datan nu :D tack!


Tjena hejba! :D

Hej där! Sitter hemma hos Pontus nu efter en tripp till huvudstaden och sedan en liten tripp på stan här i Södertälje, mycket trevligt må jag säga :) Vi gör ingenting speciellt då vi bara spelar FIFA och larvar oss kan man säga ;)
Blir att dissa Gymmet idag, och det är väl både skönt men ändå trist. Av olika skäl. Men det kommer imorgon igen så det gör inte så mycket faktiskt :) Hoppas allting är bra med er! För med mig är det strålande! :D Har tyvärr inge bild eller så här på Pontus data så ni får nöja er med bara texten, sen kommere bilder när jag är hemma. Pusspuss på er fina läsare! :D

Sveriges väder!

Tjenare! Vaknade för 20minuter sen och gick ganska varsamt upp, kollade ut och såg det underbara vädret! :D Känns hur bra som helst, då man t.om ska till Stan idag och kolla efter en vårjacka :) Då behövs ett bra väder för att få upp ens humör på topp, haha! Jag ska se till att fota mer idag, när vi är i affärer osv så ni får se vad som köps om det köps osv.. Sedan ska ni få vara med att tycka/tänka på mina saker ;) how fun?
Avrundar där och säger, njuuuut utav den fina solen! För man vet aldrig när den kommer igen ;)
Jessica Alba, jordens finaste! Från min synvinkel iallafall :)

Godnatt :)

Mamma har precis kommit hem ifrån Polen tror jag det var? Och hon kom med lite saker till mig så glad är jag som tusan haha :D Ingenting speciellt har hänt nu ikväll, då vi bara har tagit det lugnt! Ledig imorgon, sjuukt skönt. Så det blir att besöka huvudstaden(stockholm) Med Markus imorgon då! :) Ska lägga oss och kolla på film och smsa med sötnosen min. Sedan blir det att somna hyvsat tidigt hehe, godnatt kära läsare. Pusspuss :)

Myyyyystime! :D

Hej där! Jag ber så jätte mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering, men jag ska berätta varför det har blivit så dålig uppdatering som det faktiskt blivit.... Igår så mötte jag upp Marilyn och vi drog till mig, hade det jätte mysigt men inte så konstigt då hon är hur go och charmig som helst! Somnade vid 3 tiden på natten och vaknade upp klockan halv 7 då jag skulle till skolan, och mysungen fick ligga kvar-.- Menmen det var bara att pallra sig till skolan dom 3 timmarna man hade, 08:15-11:15 hur skönt som helst! Men trött var jag, tro mig! Hade tyvärr ingen dator där så derför det inte blev något inlägg, sen ville jag ju vara med henne så mycket som möjligt, så aa :)
Efter skolan blev det hemme köpte käk till mig och Marilyn och sedan åkte vi bussen till Södertälje där jag mötte upp Davide och Pontus för att sedan fixa med pengar och dylikt. Vi drog sedan hem till mig, lirade lite FIFA då jag har blivit fett nörd när det gäller det :D Hur kul som helst faktiskt! Drog sedan snabbt till gymmet var där ungefär 1timme inpulsivt. Fick skjuts av Stephano(Davides pappa) till dalkiosken där vi käkade kebab och sedan kom vi hem, jag har duschat och myst med Markus, det vill säga ägt han på FIFA ;)
Lovar att uppdatera mer innan jag går och lägger mig, det håller jag mitt ord på! Och sedan ska det inte bli sånahär långa inlägg om en hel dag, utan flera och kortare med bilder när vi käkar/fikar och allting! :D Puss på er!
Väldigt gammal bild på oss tillsammans, dock så bjuder vi starkt mycket på den, kram ;)

Påväg till landet!!

Hej där! Nu sitter man på bussen påväg till Järna för att möta upp Marilyn och så, för att sedan hemåt och för att ha en riktig mysig måndag:D känns riktigt bra känner jag själv! Dagens träning så blev det ett arm och bröst pass, var konstigt nog väldigt fullt på gymet även fast vi kom dit vid sju, men sånt är livet :)
Börjar tydligen 08.15 imorgon och slutar 11.00 så det känns väldigt bra tycker jag! Lugn och skön dag. Hoppas ni ligger i lika mycket som vi gör, då beach 2012 kommer, hehe! Nej men träna ät ett måste nu mera!:D ta vara på er fina läsare. Uppdaterar det gör jag mer imorgon då detta är mitt sista inlägg för dig så säger jag Godnatt, sov gott:)


FIFA times ;)

Man är ju bara för grym! Suttit och lirat FIFA med Markus nu ett tag, och såklart så är jag bäst! ;) Vunntit 3 matcher och förlorat 1! Startkt va? :D Som sagt så sa mamma att jag föddes med färdighet i allting, så jag kan väl anse att jag kanske gjorde det? Då jag är ju bäst på allting haha :D skämt å sido... Vi ska ut med min käraste hund Milou, då jag är tvingad till att göra det för jag är med mina systrar då mamma och pappa är utomlands..-.-
Menmen det gör ingenting! mysigt kanske ändå, vem vet? :) Sen blir det att käka och packa för vidare till gymet ikväll med Davide där vi ska köra ett stenhårt pass efter helgen, då jag känner att det absolut är nödvändigt.
Hör av mig senare ikväll, då jag för besök hit utav någon.. vem då? aha det får ni allt ta och klura ut va ;) puss!

Mobilbloggning!!!

Tja där! Vädret är ju helkonstigt idag. Först snöar det när man vaknar sen helts plötsligt blir det sol och bra väder man bara ehh? Aja kyligt är det ju fortfarande iallafall. Men klaga ska man ju dock icke göra! Jag och Markus tog som sagt en fika på stan och det var väldigt trevligt, sedan kollade vi runt i affärer och sedan drog vi till bussen som vi just nu sitter på. Påväg till Nykvarn hem till Jocke:) efter det ska vi hem till mig och bara ta det lugnt med FIFA och cola/chips hehe;)
Njut av solen nu för det kan ju lika gärna börja snöa när som helst haha :D


Chupa Chupa! Godmorgon :D

Hej där vaknade för ungefär 30minuter sen eller någonting sånt av att Markus kom in i mitt rum och försökte få upp mig. Så det blev att hoppa ur sängen, ta en morgoncigg med grabben och sedan fixa mig lite smått. Jag ska nämligen till tandläkaren och fixa en grejj, och sedan ska vi ner på stan och kika runt lite och så :)
Kommer lägga ut en top 10e lista på vad ni kanske inte visste om mig eller så, så stay tuned så får ni se, för det kan vara riktigt roliga och annorlunda grejjer....;) Ha en bra måndag nu, så uppdaterar jag så ofta jag kan! :D
Gammal bild, men gash vad jag saknar detta hår ibland! sjukt snygg enligt mig ;)

Personligheten, utseendet och mer mig! ;)

Hej där! Sitter och laddar ner både musik och filmer just nu! Kollar samt gammla bilder från 2011 där man saknar andra saker bra mycket mer än vad man saknar de andra :) Tycker att min personlighet utseende har förändrats så otroligt mycket sen sommaren 2011, tycker det har vänt till ett riktigt positiv sida faktiskt! Är faktiskt riktigt stolt och glad över mig själv :D Och det är väl bra, eller hur? Det tycker iallafall jag!
Imorgon så är ju jag ledig för att det är massa möten osv på min skola(Rönninge Gymnasium) så jag antar att alla elever är lediga om dom inte har möte. Och jag hade ju det i Fredags ;) hehe! Så ska dra mig förbi tandläkaren så fort jag vaknar hade jag tänkt och fixa en grejj och så. Sedan ner på stan och fika med en vän och en chai latte! Det var ett bra tag sen jag fick i mig min goding, så det är då dax nu alltså! Älskar Chai latte, pröva tro mig ni blir inte besvikna! Går inte att ogilla Chai latte :D Detta är mitt sista inlägg då jag ska borsta gaddarna och sedan lägga mig med mysis i sängen och med gosis i mobilen och titta på en film. ''The Grey'' heter filmen, verkar vara riktigt spännande tycker jag, har ni sätt den? Vad tyckte ni om den isånafall ? alltid kul att veta, sov så sött, puss.
Bild tagen innan sommaren 2011, Gillar den på något sätt :D

Rökning, är det bra eller dåligt enligt er? :)

Ja hur är det egentligen? :O Självklart är rökningen en väldigt dålig sak när det gäller personerna i omgivningen och för en själv, eftersom det inte är bra alls för kroppen. Men varför röker då så många? Ja jag vet att jag är en utav dom som röker, jag röker för att det är sköönt har jag kommit underfund med? Jag har egentligen inte direkt något stort behov utav att röka, älskar bara känslan :D. Röker ni? Hur mycket röker ni då? Funderar ni på och sluta? Sånafall varför? Det kostar ju som sagt också på tok för mycket pengar om man inte har rätt inkomst eller så. Men det kanske inte spelar någon roll, eller? :)


Myyystime med den bästa! :D

Godkväll! :) Efter alla filmer jag och Davide gjorde för att försöka få ett någorlunda bra videoinlägg så tycker vi båda att vi förtjärnar att gotta oss iallafall lite oavsätt om vi inte ska hålla på med sånt allt för mycket då vi är killar som verkligen käkar på tok för mycket ute! :O Inte bra! Men som sagt så bjöd Davides Far på Glass, blåbär, smultron typ och sedan på bullar! :D Hur mysigt och gott som helst så det finns inte!
Mer kommentarer gärna angående videoinlägget hehe! Då man vill veta vad ni vill ha mer utav och vad ni inte vill ha med i ett inlägg osv, så kom gärna med Förslag då det skulle vara riktigt kul att veta! :)
Muuuuuums 1000 gånger om säger jag bara ;)

Yesterday is a mistery

Hej där! Tänkte berätta lite om helgen och varför det har varit dålig uppdatering, ber så mycket om ursäkt för det och det kommer inte att hända igen! Det ska jag se till så att det inte blir :)
Fredag: Så var jag, Davide, Joakim och Pontus på en liten tripp till Alvik? Och som sagt där var det något sorts krök hemma hos Bianca, det var väl lite sådär om jag får säga det själv. Vi var nog riktigt otaggade pga att vår fest som vi skulle på inte blev av då det tydligen var fullt och massa, menmen det blev väl roligt ändå, tycker vi! :D
Inte så mycket mer om det, bara det att jag fick sova bredvid busen(davide) och fick prata med Marilyn ett bra tag då hon var tvungen att åka hem ifrån Vårberg, kan inte vart roligt att vara där själv. Speciellt inte som tjej!
Så jag höll henne sälskap på trippen hem för henne, medans Davide sov så gulligt bredvid så fick hålla låg volym.
Lördag: Då vaknade vi upp jag och Davide och tog oss till Gröndal, där vi gymmar i Södertälje! Blev ett riktigt bra pass och vi höll det vi skulle. Sedan tog vi helts random, bussen till Järna där jag bodde förut. Och så fixade vi lite saker, samt mötte upp Markus och åkte vidare till Södertälje och hem till mig där vi sedan fixade oss inför fest som var i Stuvsta! Det var väl helt okej, både roligt tråkigt och segt, så vi drog vid halv 12 eller någonting sånt där. Jag, Marilyn och Markus åkte vidare till Järna medans dom andra åkte hem. När vi väl kom till Järna så skilldes vi, och jag och Marilyn drog hem till mig och hade det så sjukt mysigt ska ni veta ;) Riktigt underbar och fin tjej det där!
Tack för helgen alla som deltog i den osv, den var inte perfekt. Men den var ändå riktigt lyckad! Sötnosen ville ta bilder och så haha, och jag som inte passar på bild bjuder ju såklart på mig själv ändå, bra va? ;)
Jag och Marilyn <3

Frågestund (alexanderfagerstrom.blogg.se)

Svar på första frågestunden!! :)


Trouble!!!!

Hej där! Det är så att jag inte varit tillgänglig till en dator eller någonting sånt. Laddade precis mobilen då den hade dött och så. Jag har också gjort ett videoinlägg och hoppas på att det snart kan komma upp så ni får svaren från frågestunden. Det har blivit någonting konstigt med uppladdningen men den kommer ut så fort som möjligt. Det lovar jag! Hoppas ni har det bra och att det inte gör något:) puss och kram vi höres snart igen!:D


Partay javisst!:D

Hej där bloggen! Förlåt för lite sent uppdatering, men det blir nog bra detta ändå!:D just nu är vi på fest och ja jag mobilbloggar för jag vill hålla er uppdaterede haha! Det är så att vi har hamnat i stuvsta denna kväll. Och just nu så är det väl sådär men hoppas på att det blir bättre tillslut. Får väl se var kvällen tar mig och mina vänner, men det blir nog bra ska ni se! Så oroa er inte för mig, det blir bra;)
Ha nu en bra lördag så uppdaterar jag er imorgon när jag vaknar;)


Chilling With My homies ;)

Tjena! Jag Davide och Markus sitter just nu hemma hos mig och väntar på en buss som ska ta oss till Södertälje hem till min mamma:) När vi väl kommit dit så ska vi fixa oss inför kvällens planer som är PARTY! Så ikväll skålar vi upp emot stjärnorna och ser sedan var vi kommer efter det;) kommer slänga in ett till inlägg innan vi drar så får ni se hur vi ser ut när vi ska vidare! Så vänta ut det!
Juste! Glöm inte bort att jag och Davide kommer att göra ett videoinlägg angående frågestunden;) kommer bli awesome haha! Ni får ha en underbar lördag, för det ska verkligen vi ha!:D


Man behöver inte alls vara en badboy ;)

Godmorgon! Jag och Davide vaknade precis och det är inte bra, vi skulle till gymet klockan 10e. Men så försov vi oss till nu ungefär. Så nu ska vi dra till dalkiosken trycka i oss lite kebab eller något dylikt(underbart innan träning)
Sedan pallrar vi oss till gymet gymmar ca 1,5h :D Efter det ska jag nog kila till min pappa så får vi se om det blir så att Marilyn kommer dit eller inte, eller om vi ses senare ikväll till festen ;) Avrundar där, och hoppas att ni får en underbar lördag! För det ska jag ha iallafall. Puss och kram ;)

In the strange island

Tja! :D nu är det såhär att jag mobilbloggar vem hade anat det?;) det är så att jag och mins vänner är i Alvik? Àa Wierd jag vet.. Menmen, våra fest planer för idag blev inte som dom skulle tyvärr. Men skippar dricka det gör folk ändå inte här:O jaja, jag hoppas att ni har det jätte bra! För det har jag iallafall, ponta underhåller mig sen vet man inte riktigt vad bianca håller på med riktigt? Kallar mig konstig osv jaja....
Här får ni en bild på mig, Bianca, Pontus och någon random ;)


I'm not a bitch. I just have a low bullshit tolerance



Godmorgon
mina fina och trogna läsare! Väldigt segt var det att komma upp idag, helts sjukt :O Egentligen ska jag börja 12:30, men bara för att jag har möte börjar jag 08.45... Det är möte med rektorn och med min handledare då vi ska prata om lite saker. Sedan på Måndag är jag tydligen ledig, how nice? ;) Tänkte att ni skulle gilla ett godmorgon inlägg, så gör ju det för er! För kände att jag måste uppdatera så mycket som möjligt, och nu är det helg så då kommer jag inte ha den tiden att kunna uppdatera som vanligt. Men det är inga problem, visst?!
GLÖM inte bort frågestunden, jag ska se till att göra ett videoinlägg där jag besvarar alla frågor! Så stay tuned, på söndag gör jag det, men när det får ni kika in och kolla på lite då och då ;)
Min finfina skola, hehe! Here I come :D

Sov hellre länge, än för lite!

Hej där! Har precis duschat och har ju som sagt varit ute på en promenad med mammsen, blev att vi köpte hem kebab och så för lite kvällskäk hehe :) Efter det så har jag kollat på Djurgården-Rögle matchen lite då jag är Djurgårdare sen dag 1! Väldigt besviken blir jag, och säger själv att dem är värda att åka ner till allsvenskan så som dom spelare, helt seriöst! blir så trött -.- jaja, ser iallafall ut att gå hyffsat bra för Aik och är väl glad för mina vänner som är aikare då typ halva min släckt är det också, tycker själv inget illa om dom bara det att Djurgården är mitt lag och det kommer det alltid att förbli, no matter what ;) 
Imorgon är det som sagt fredag, jag börjar med att ha möte klockan 08.45 och sedan slutar jag med idrott klockan 16.40 väldigt seg och tråkig dag tycker jag! För kommer vara hemma vid halv sex och ska på fest 8a woho...
Menmen alltid roligt med fester, och imorgon är det ju lite bättre sälskap också (a) puss pårej!
Ska nu ta och lägga mig i sängen, smsa med sötnosen och Davide och sedan somna! SOV nu allahopa hehe :D
Väldigt dålig bild jag vet, sorry! Men ska fixa kamera, godnatt sov sött :)

Veni, vidi, vici.

Tjena! Nu är jag hemma efter en hyffsat bra träning med grabbarna, tyvärr så är jag väldigt dålig på att fota så det blir inge bilder ifrån gymet tyvärr :/ Men ska försöka att komma ihåg det någon gång! kanske nästa? ;)
Hur som helst, så ska jag slänga i mig någonting att käka nu sedan ska jag gå ut på en promenad med mammsen då hon kom in och frågade om jag kunde följa med ut, hon vågade inte gå ut själv :') hehe!
Jätte roligt att se att många kommenterar på frågestunden, tänk bara på vad ni kommenterar folket. Som sagt, allting kan man inte svara på, och att försöka kränka mig eller trycka ner mig... det går bara inte! Tar ingenting seriöst utan ser allting ifrån den ljusa sidan bara, då jag är 17år och har mycket kvar av livet. PussPuss <3

Frååååågestund! Fråga exakt vad ni vill ;)


Träning!

Taggar inför träningen nu, har precis tryckt i mig lite mat som mamma kom hem med ifrån kolgrillen, yummi :D
Kör nog mage och biceps idag både jag och Davide! Då det känns som att det verkligen behövs, hehe. Ska se till att packa klart grejjerna osv så att jag inte glömmer bort det när jag sedan måste kila till Davide :D
Tränar ni någonting? isåfall vadå för något? Alltid kul att veta, så bara skriva ner :D Väldigt bra och nyttigt att träna, och killar helt ärligt nu.. Vill du ha en snygg tjej och någon att kämpa för, trust me gymmet är en riktigt bra start för att komma närmre henne, vilken tjej gillar inte en kille med muskler? mhmm ;)
SNART kommer min frågestund upp, och då kommer ni få fråga exakt vad ni vill och jag kommer svara på nästan exakt allting, how nice? Hare bra nu medans jag tränar. PUSS :)
Yes, gammal bild. Bjussar påren ;)

Friiiiidaaaay! :D

IMORGON är det fredag mina underbara läsare, hehe tror ni redan vet om det. Men fasiken vad jag är taggad på denna helg alltså. Den känns så mycket speciellare än vad de andra tidigare har gjort, wieerd :O Eller egentligen inte haha, jag vet varför men aa :) Ska iallafall festa både fredag och lördag och sedan på söndagen så ska jag om Marilyn fortfarande vill osv, så ska jag följa med henne och ta hål i tungan :D mysigt! Får det om hon vågar göra det haha, tror hon är lite pirrig angående det, det skulle iallafall jag vara ;)
Det är väl mina planer inför helgen, och det är med mina boys såklart, Davide och Joakim sen får vi se om de blir så att någon mer hoppar in eller så, who knows? :D
Vad ska ni göra i helgen? Festa, kolla bio, eller helt enkelt bara ta det lugnt eller så? Vore roligt att veta sånt, för man vet ju aldrig om fester ställs in ;) Men så får jag inte tänka nu. Puss och kram uppdaterar senare! Tja. :D
Bild från festen i lördags tror jag det var? ruligt ruligt! ;)

Godmorgon solstrålar! :D

Allt bra? :D Med mig är det underbart! Vädret är på topp och jag är inte allt för trött, lite små pigg och det är ju alltid bra att vakna pigg! Ska fixa mig lite, äta frukost och sedan ta mig när till tandläkaren och se vad dom säger osv angående min tandställning :) Dom ska nämligen kolla om det är tid för att ta bort den snart :D
Efter tandläkaren så måste jag skynda mig till skolan då jag egentligen börjar 08:15 med matte och jag vill ju inte missa allt för mycket då det är riktigt irriterande. Kommentarsfältet är fixat, så tycker att ni borde kommentera lite nu hehe. Om ni har något i tanken eller så iofs ;) Avrundar där, hör av mig efter skolan! Puss & Kram :)

It's the little things, that makes life Big.

Hejdär :) Nu har jag duschat, käkat, kollat runt på facebook och några shopping sidor. Riktigt mysigt är det att bara ta det lugnt såhära faktiskt! Imorgon har jag tandläkaren klockan 09:15 så jag får extra sovmorgon då jag inte behöver gå till skolan hehe ;) Efter skolan imorgon så ska jag försöka införskaffa mig ett par nya skor, vill ha dom här nya korta Ralph Lauren skorna i beige, men dom finns ju ingenstans :( Skit affärer ibland alltså.
Bäst att jag avrundar där, då jag nu måste kila ner mig i sängen och få mig min nattsömn som är så älskovärd nu mera haha! Smsa lite med sötnosen och kolla runt på mobilen lite också!
Godnatt kära läsare, nytt kommer imorgon så håll i er :D
Bild på mig och Milou nu innan läggning :)



SOMMAR UNDERBARA HÄRLIGA SOMMAR.

Mysig kväll här i Sverige! Jag har funderat väldigt mycket på det här med sommaren, vad man ska göra och inte göra. Om man ska jobba, eller inte jobba. Vad man ska satsa på och inte satsa på, eller framförallt det jag mest tänker på.. Vad man ska ha på sig? Jo nu är det så att jag själv nu in på våren/sommaren tycker jag att det är väldigt viktigt att man ska ha en snygg vår/sommar jacka, det tror jag alla vill ha iallafall :) Och när jag menar en snygg jacka, då menar jag inte en som alla har eller den som kostar mest. Utan då menar jag en som verkligen passar ens stil, kroppsform osv! Jag själv kommer sikta på att köpa en Skinn jacka då jag tycker det är väldigt snyggt och matchar nog allting som man har på sig :D BIG yes till skinn jackor nu till våren/sommaren ;)

Här har ni en bild på en riktigt snygg skinn jacka!
Samt får ni killar inte glömma ett par matchande glajjer till det, göörsnyggt ;)

Du måste ha jävligt bra kondition för du springer runt i mina tankar hela tiden..




Tjenare homies!
Kom precis hem ifrån gymet där jag och Davide köttade på, inte som vi brukar göra men någorlunda iallafall. Var någon riktigt biffig kille som kom fram och ville visa en grejj, så stod han och spände sig och kollade på sig själv om och om igen när han skulle visa, hahaha :D Nice ändå! menmen, nu ska jag se till att få i mig käk då det just nu känns som att jag väger 60kg eller någonting bara. Sedan bär det av till duschen för att få bort lite svett! ;)
Hoppas ni har en fortsatt bra kväll, kommer uppdatera angående lite vår/sommar inspiration ifrån min sida senare så stay tuned så kanske ni killar från en vanlig stil, till kanske blir riktigt poppis bland brudarna? ;)
Dålig bild jag vet, men visar lite skillz på hur man står på händer, den ni :D


Tagga Sommarn! :D

Tjenixen alla underbara läsare! Hur är det med er? Med mig är det toppen ska ni veta :D Jag kom precis hem ifrån stan då jag och min mami köpte lite träningskläder till mig, lämnade in ett CV då jag söker jobb hehe ;) Efter det blev det raka vägen till biblioteket då jag måste läsa en engelsk bok på minst 300sidor.. segt yes! Men det är bara att bita ihop då det är värt det i slutändan :D
Ska fixa i mig mat och packa nu inför träning, jag och Davide taggar ju sommaren så ligger i på gymet ruggigt bra nu, och ska fortsätta med det i all tid framöver ;) Vill man ha en tjej med fin kropp osv så kan man ju inte själv gå runt som man gör just nu, hehe! skämt å sido! :D
Förjäla fin bild på mig när jag gick i si sådär femman kanske? gullig va? ;) puss!


Är jag taggad??

Om jag är! Ja kära läsare, nu i sommar den 25e Juli far jag och mina finaste och närmaste vänner utomlands, inte bara för att sola eller bada eller någonting sånt som man brukar göra. Utan iår så ska vi till den feta Tomorrowland Och ojojoj, taggad som alldrig förr det är nog vi allihopa! :D Någonting vi verkligen ser fram emot. Fatta känslan bara? 40000 personer som bara står och hoppar, dansar, osv. Sen får man ju inte glömma bort att det kommer tjejer ifrån hela världen ;) hehe! Som sagt riktigt taggad och det kommer verkligen vara ett minne för livet det där, ingen snack om saken! Ska några andra dit? vad tycker ni om det? :D
Nu blir det skola för min del, simma lugnt alla goingar där ute! vill få ett sms av dig snart(you know who) :)
Puss & Kram /A

Godmorgon! :D

Tjenare! Idag är det ju inte bara lite skönt väder, inte sant? :D Det ska utnyttjas på bästa sätt tycker jag!
Idag börjar jag 12:15 så jag har en väldigt underbar sovmorgon. Tycker det är väldigt roligt att se att så många har varit inne och kikat in på min blogg nu bara under natten, och att jag hoppas att alla stannar och inte bara kollar in och får uppfattning om att jag är homosexuell(?). För det är jag verkligen inte, inget fel på det, men aa ni förstår nog mig haha :D Ska kila in i duschen och fixa till mig och så, få i mig lite frukost kan nog också vara en bra ide!  Puss & Kram keep reading darlings! ;)


WHo's in da house?

JAG såklart haha :D Som ni kanske förstått så heter jag Alexander Fagerström och ska nu börja blogga då jag anser att det kan vara väldigt roligt(kanske nyttigt?) vem vet.. Sen också för en väldigt fin person tyckte att jag borde göra det :D Jag är född 1994 och är just nu 17 år, fyller år den 10e september. Ni kommer att få läsa om allt mellan himmel och jord, från shopping, mode, festande osv till tjejer intressen osv.. Så stay tuned ;) 
Jag kommer att försöka hålla er uppdaterade så ofta jag bara kan, då jag älskar höga siffror och vem vet kanske får jag höga siffror i statistiken? haha ;) Ha nu en fortsatt bra kväll och sov ut till skolan/jobb imorgon :)
Puss & Kram /A ;)


Välkommen till min nya blogg!

:D


RSS 2.0